Петък 13-и обикновено е неприятен ден, носещ лош късмет, но

...
Петък 13-и обикновено е неприятен ден, носещ лош късмет, но
Коментари Харесай

Днешният петък 13-и е идеален за любов и флирт

Петък 13-и нормално е противен ден, носещ неприятен шанс, само че днешният ще е подобаващ за обич и флиртове поради ситуацията на планетите, заяви уеб сайтът на американското издание на сп. " Космополитън ".

Всъщност за разлика от суеверията 13 е число на живота . Луната - най-интимно женското небесно тяло, изминава 13 орбити за година. Толкова са и менструациите на средностатистическата жена. Броят на великите богини също е 13, припомня астроложката Лиса Стардъст.

 обич iStock/Getty Images
Самият петък е ден на Венера , подобаващ за релаксация и посвещаване на половите стремежи. В нумерологията цифрата 13 е основно и оказва помощ за изложение на желанията.
Днешният петък 13-и е удобен за връзка с другите и посвещаване на пристрастеностите.

Големият воден тригон сред Луната, Марс и Нептун п редразполага към нежни и увличащи трептения и не би трябвало да ги пропущаме. Това е доста подобаващ ден за установяване на среща с чужд и за начало на трайна връзка.-->

 обич iStock/Getty Images
Венера и Плутон през днешния ден се допират, което подготвя към изключително мощни страсти и блян за обич. Когато тези две планети са в съвпад прехвърчат искри. Това е удобно за мощно обвързване или буен секс, поради предразположението на Венера към занимания и прищявките на Плутон.

Юпитер в Южния лунен възел обезпечава шанс при първа среща или занимателна сантиментална интерлюдия с единствения.
 обич iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР