Петък 13-и може и да се смята от някои хора

Петък 13-и може и да се смята от някои хора ...

Дженифър Лопес, Да свалиш Уолстрийт и рекордът в бокс офиса.

Петък 13-и може и да се смята от някои хора като ден, в който се случват лоши неща, но Дженифър Лопес може да опровергае всички тези теории.

Причината е, че именно тогава по кината тръгна най-новият ѝ филм - "Да свалиш Уолстрийт", и отчете доста сериозни приходи в бокс офиса. Във филма Джей Ло влиза в ролята на Рамона, стриптизьорка, която благодарение на находчивостта си успява да измисли страхотен начин, за да източва банковите сметки на клиентите си.

Разбира се, не е сама в това начинание, а компания ѝ правят Дестини (Констанс Ву), Мерседес (Кики Палмър) и Анабел (Лили Райнхарт). Вече споделихме, че танците на пилон, които Дженифър Лопес демонстрира, ни скриха шапките, а изглежда, че не сме били единствените.

За първите три дни от премиерата си, "Да свалиш Уолстрийт" е спечелил 33 милиона долара в САЩ. С това се превръща в най-доброто дюбютно представяне на филм, в който участва Дженифър Лопес. Според Boxe Office Mojo, още 4 милиона влизат в касата от световната премиера, което прави приходите общо 37 милиона долара.

„Да свалиш Уолстрийт“, Дженифър Лопес, Cardi B и какво да очакваме от филма
Какво да очакваме от „Да свалиш Уолстрийт“ с Дженифър Лопес

Когато стриптизьорките решат да стъпят на Уолстрийт

Очакванията бяха филмът да спечели не повече от 25 милиона долара в дебютния си уикенд, но очевидно концепцията и харизмата на Джей Ло са накарали доста повече хора да отидат на кино. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg