Петък 13-и може и да се брои от някои хора

...
Петък 13-и може и да се брои от някои хора
Коментари Харесай

Рекордът, който Дженифър Лопес постави

Петък 13-и може и да се брои от някои хора за ден, в който се случват неприятни неща, само че Дженифър Лопес може да разбие на пух и прахуляк всички тези техни теории.

Причината е, че точно тогава по кината потегли най-новият ѝ филм - " Да свалиш Уолстрийт ", и регистрира много съществени доходи в бокс офиса. Джей Ло играе стриптизьорка, която с помощта на находчивостта си съумява да измисли страховит метод, с цел да източва банковите сметки на клиентите си.

Разбира се, не е сама в това начинание, а компания ѝ вършат актрисите Констанс Ву, Кики Палмър и Лили Райнхарт. Вече си казахме, че танците на стълб, които изигра Дженифър Лопес във кино лентата, ни скриха шапките. Изглежда, не сме били единствените.

За първите три дни от премиерата си " Да свалиш Уолстрийт " е спечелил 33 милиона $ в Съединени американски щати. С това се трансформира в най-хубавото дюбютно показване на филм с присъединяване на Джей Ло. Според Boxe Office Mojo, още 4 милиона влизат в касата от международната премиера, което прави приходите общо 37 милиона $.

Очакванията бяха филмът да завоюва не повече от 25 милиона $ в първия си уикенд, само че явно концепцията и харизмата на Джей Ло са предиздвикали много повече хора да отидат на кино.

Източник: lifestyle.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР