Петък 13-и може и да се брои от някои хора

Петък 13-и може и да се брои от някои хора ...

Рекордът, който Дженифър Лопес постави.Петък 13-и може и да се брои от някои хора за ден, в който се случват лоши неща, но Дженифър Лопес може да разбие на пух и прах всички тези техни теории.

Причината е, че именно тогава по кината тръгна най-новият ѝ филм - "Да свалиш Уолстрийт", и отчете доста сериозни приходи в бокс офиса. Джей Ло играе стриптизьорка, която благодарение на находчивостта си успява да измисли страхотен начин, за да източва банковите сметки на клиентите си.

Разбира се, не е сама в това начинание, а компания ѝ правят актрисите Констанс Ву, Кики Палмър и Лили Райнхарт. Вече си казахме, че танците на пилон, които изигра Дженифър Лопес във филма, ни скриха шапките. Изглежда, не сме били единствените.

За първите три дни от премиерата си "Да свалиш Уолстрийт" е спечелил 33 милиона долара в САЩ. С това се превръща в най-доброто дюбютно представяне на филм с участието на Джей Ло. Според Boxe Office Mojo, още 4 милиона влизат в касата от световната премиера, което прави приходите общо 37 милиона долара.

Очакванията бяха филмът да спечели не повече от 25 милиона долара в първия си уикенд, но очевидно концепцията и харизмата на Джей Ло са накарали доста повече хора да отидат на кино.

Източник: lifestyle.bg

Източник: marica.bg