Петъчният ден ще бъде слънчев, с дневни температури до 30

...
Петъчният ден ще бъде слънчев, с дневни температури до 30
Коментари Харесай

До седмица може да има и сняг

Петъчният ден ще бъде безоблачен, с дневни температури до 30 градуса. Сутринта и вечерта термометрите ще демонстрират сред 8 и 13 градуса. Най-хладно ще е в северозападната част на страната в триъгълника София-Плевен-Видин.
По Черноморието ще бъде слънчево със слаб вятър. Температурите денем ще доближават 24-25 градуса. Вълните в морето ще бъдат с височина на вълните към 1 метър.

Есента идва, температурите падат с 10 градуса

Слънчево, само че ветровито със слаб източен вятър чака хората в планините. В по-ниските елементи температурата денем ще гони 20 градуса. По-високо обаче термометърът ще демонстрира към 14-15 градуса.

Денят на Независимостта ще е най-топлият тази седмица, с температури към и малко над 30 градуса. От неделя нататък стартира гладко захлаждане, което ще продължи доникъде на идната седмица, когато дневните температури ще са към 13 градуса.

От запад на изток през страната ще премине студен въздух, който ще донесе порция превалявания от вторник нататък. Захлаждането ще сътвори условия и за снеговалежи в най-високите елементи на Рила и Стара планина.

В края на другата седмица над Черноморието ще има условия за развиване на циклон, с който в тази част на страната ще паднат обилни превалявания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР