Петъчният ден предлага много изравнени мачове и издирването на сигурни

...
Петъчният ден предлага много изравнени мачове и издирването на сигурни
Коментари Харесай

Кои са сигурните футболни прогнози в петък?

Петъчният ден предлага доста изравнени мачове и издирването на " сигурни " такива изглеждаше мъчно, само че екипът ни от типстъри откри двата най-хубави разновидността за сигурни футболни прогнози , и то на доста примамливи коефициенти. Ето и предложенията:

19:30 часа: Кьолн - Дармщадт
Това е единият мач от двата, които откриват 31-ия кръг във Втора Бундеслига на Германия. Домакините са в серия от три следващи мача без триумф, само че това не може да ги смъкна от върха в шампионата, като те са на шест точки преднина пред Хамбургер ШФ. Същевременно е време да се завърнат на победния път, като Дармщадт е отбор, който няма никакви упоритости за нищо към този момент. Все отново „ козлите” позволяват доста голове, като в Топ 5 са вторият тим, позволил най-вече (39). За информация 12-ия Дармщадт е получил 48 попадения. Именно поради това чакаме, че и двата тима ще се разпишат на „ РайнЕнерги Щадион”, като е допустимо да се комбинира с гол/гол и победа на Кьолн.
Сигурна прогноза : Гол/гол – (1,80 коефициент)

Допълнителна прогноза: Кьолн и гол/гол (2,62 коефициент).
22:00 часа: Ливърпул - Хъдърсфийлд
Отборите на Ливърпул и Хъдърсфийлд се изправят един против различен в мач от 36-тия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци са на три мача от най-бленувания трофей, който не се е докосвал до тях от 29 години, като не е нужно да загатваме, че успеха за тях в оставащите три мача от сезона е повече от наложителна. " Червените " имат шанса да се изправят против последния в класирането Хъдърсфийлд, който от дълго време изпадна от шампионата и към този момент играе само за своята чест. Очаква се момчетата на Юрген Клоп да стартират да постановат високи обороти още от първите секунди на дуела, а това безусловно ще докара до рискови положения пред вратата на гостите, само че и до благоприятни условия за контраофанзива, от които Хъдърсфийлд може да се възползва.
Прогноза : Първо полувреме - над 1,5 гола (1.64 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР