Петъчната музикална селекция започваме с нещо горещо от...леглото на Малума.

...
Петъчната музикална селекция започваме с нещо горещо от...леглото на Малума.
Коментари Харесай

5 нови песни от тази седмица

Петъчната музикална селекция започваме с нещо горещо от...леглото на Малума . Става въпрос за новата ария на колумбиеца, озаглавена " Mala Mia " , в клипа на която го виждаме заобиколен от секси мадами, безусловно от заран до вечер.



За Малума е ясно, че е добре и няма защо да го мислим с толкоз мацки до себе си, по тази причина продължаваме напред с нещо ново от един забавен музикален план, а точно LSD , състоящ се от Labrinth , Сиа и Дипло . Те показаха третото си ново парче за 2018 година, а точно " Thunderclouds ", което смеем да твърдим е много положително. Уверете се сами.



А в този момент, придържайки се към максимата, че всичко ново е добре забравено остаряло, продължаваме с новата версия на Шер на остарялата ария " Gimme! Gimme! Gimme " на Abba. Макар да сме привикнали с вокалите на Abba, които познаваме и харесваме, отличителният алтов глас на Шер в осъществяване на парчето също не е за подценяване.



Насочваме се към този момент към българската сцена, с цел да изпеем отново една остаряла ария, само че на нов глас. Става въпрос за чалга парчето " Нещо нетипично " на Ивана, само че изпълнено по друг метод и с различен аранжимент от дъщерята на Ваня Щерева - Мила Роберт . Сигурни сме, че даже и да не си падата по поп-фолка, версията " Квартална механа " ще ви допадне.



Завършваме музикалната селекция за тази седмица с още една ария от родната сцена от една мистериозна дама, за която признаваме си, досега не бяхме чували. Говорим за Eli Preiss и парчето " Back at You " . Момичето сграбчи вниманието ни и сигурно ще следим по какъв начин се развива кариерата ѝ.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР