Пет златни правила как да се справим с кибиците в

...
Пет златни правила как да се справим с кибиците в
Коментари Харесай

Тик-ток сензацията Рич Бич учи как да разкараме комплексарите


Пет златни правила по какъв начин да се оправим с кибиците в обществените мрежи дава звездата на тик-ток Ванеса Кьосина, по-позната на почитателите си като Рич Бич.

 

Шугър бейбито предлага на всяка жена да снима банкнотите за месечната си прехрана, които получава от богатите си спонсори, с цел да покаже, че тя разполага с задоволително кеш. Ако някой инцидентен консуматор й досади, тя незабавно би трябвало да му прати фотос на мангизите и той обезпечено ще изчезне със смачкано самочувствие. Още по-безпощадни би трябвало да сме с господата, дръзнали да ни пратят кадър " с гол меч ". В този случай най-хубавият отговор е " можеше и още " или директния въпрос: " Е единствено толкоз ли имаш? ", с цел да откажем натрапниците от следваща интензивност, безпощадна е инфлуенсърката от Вълчедръм

 

В платформата за видео шерване Tik-Tok потребителката с псевдоним “рич камшик ” се показва за състоятелен инфлуенсър, парадиращ с първокласния си метод на живот. Дали амплоато ѝ е чист жлъч, или фактически това е действителният ѝ метод на живот, преценете сами!

 

Ванеса Кьосина от Вълчедръм, по-известна като Рич Бич в обществените мрежи, се е заела да разбие подправения свят на инфлуенсърите, като пуска иронични видеа, където имитира метода им на показване пред почитателите. " Аз съм най-обикновено момиче от дребен град, живяла съм на разнообразни места по света, само че в никакъв случай не съм забравяла от къде пристигам. Аз пребивавам един естествен живот на студентка в чужбина, имам работа, отивам на лекции, фитнес. Този подправен облик на красиво момиче, което е спонсорирано от някой паралия излезе от обществените мрежи. Точно това осмивам аз, една жена би трябвало да е самостоятелна, да се развива, да гради кариера ", показа Ванеса.

 

Учила съм всичко за маркетинга, за което можете да се сетите, приключила съм бакалавър бизнес и маркетинг и сега приключвам магистър цифров маркетинг и всичко това е с цел да мога да ръководя фермата във Вълчедръм, иронично изяснява тя на почитателите си в Тик Ток, поради които прави тези видеа.









Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР