Пет са изборните дела, които се обжалват пред Върховния административен

...
Пет са изборните дела, които се обжалват пред Върховния административен
Коментари Харесай

Пет изборни дела от Видин се обжалват пред Върховния административен съд

Пет са изборните каузи, които се апелират пред Върховния административен съд, оповестиха от Административния съд във Видин.
Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ и Венцислав Ванков апелират решението на видинския Административен съд, с което се удостоверява решението на общинската изборна комисия в Ружинци за избор на кмет и общински съветници.
Калин Петров, като претендент за общински консултант от Движение за права и свободи във Видин апелира решението пред Върховния административен съд за оповестяване за определен за общински консултант Красимир Асенов от листата на Движение за права и свободи. Две от решенията на видинския административен съд се отнасят до решения на общинската изборна комисия в Белоградчик и двете се апелират.
Радослав Живков, в качеството му на претендент за общински консултант от Политическа партия „ Национален фронт за избавление на България “ е срещу решението на административния съд, с което се удостоверяват резултатите, оповестени от ОИК-Белоградчик за общински съветници в община Белоградчик.
Александър Алексиев, като претендент за кмет на община Белоградчик на Политическа партия „ Национален фронт за избавление на България “ е апелира пред Върховния административен съд постановеното определение на съда, че оставя без разглеждане жалбата и приключва производството по делото.
Борислав Крумов, претендент за кмет на община Ново село също апелира решение на административния съд, с което се удостоверяват на оповестените от общинската изборна комисия Ново село резултатите от изборите за кмет на общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР