Пет проектни предложения, класирани за разглеждане по същество, обсъди на

...
Пет проектни предложения, класирани за разглеждане по същество, обсъди на
Коментари Харесай

Три са одобрените за съфинансиране проекти по раздел III от културния календар на община Плевен

Пет планови оферти, класирани за разглеждане всъщност, разиска на първото си съвещание за годината, извършено на 16 юли, Комисията за разглеждане и класиране оферти според Правилник за изискванията, реда и критериите за даване на финансови средства за съфинансиране на културни планове на територията на община Плевен. Комисията се ръководи от заместник-кмета на Община Плевен Стефан Милев. Заседанието беше свикано на съображение Решение № 051/30.01.2020 година на Общински съвет – Плевен, и Заповед РД 10-188/24.02.2020 година на Кмета на Община Плевен.
Три от плановите оферти бяха утвърдени от Комисията за съфинансиране от Община Плевен. Това са „ Който учи, ще сполучи ” – песенно – танцов театър на НЧ „ Съгласие 1869 ” – Плевен, с 426 точки, „ Историческият път на българите католици, част от Никополската епархия ” на РИМ – Плевен, получило 421 точки, и Танцов театър „ Танци от площада до оттатък Океана ” на Сдружение „ ОПАС ” с 388 точки.
Некласирани от комисията са показаните планове Фестивал „ Традицията среща бъдещето ” на НЧ „ Просвета - 1923 ” – с. Ясен /170 точки/ и „ Оръжието на българите през вековете ” на НЧ „ Развитие – 1998 ”- Плевен /136 точки/.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР