Пет победи с пълно съдийско единодушие постигнаха българските юноши на

...
Пет победи с пълно съдийско единодушие постигнаха българските юноши на
Коментари Харесай

Пет победи на българските боксьори на европейското за юноши

Пет победи с цялостно съдийско единогласие реализираха българските юноши на 1/8-финалите от Европейското състезание по бокс в съветския град Анапа. 

В категория до 50 кг Даниел Стефанов бе безапелационен против Ангелос Анатолакис от Гърция и на четвъртфиналите ще срещне англичанинът Хикфорд.

При 52-килограмовите Ясен Радев не остани подозрение в превъзходството си над Анерчик от Беларус и в разногласието за орден ще се изправи против румънеца Мустафа Аурел Курт. Радослав Росенов също завоюва безапелационно мача си против Оскар Собиесик от Германия в кат. до 46 кг и на четвъртфиналите среща унгареца Балинт Капувари. При 48-килограмовите Красимир Джуров победи с 5:0 съдийски гласа италианеца Джузепе Витоло и чака в идващия кръг азера Али Заманов.

Николай Зафиров нямаше никакви терзания против Йоанис Геменоглу от Гърция при 70-килограмовите и се класира за 1/4-финалите, където ще боксира против Мехман Гулиев от Азербайджан. Единствената загуба претърпя Николай Маринов в кат. до 54 кг. Той отстъпи в оспорван мач пред шведа Фредриксон Александър с 2:3 съдийски гласа – 28:29, 29:28, 30:27, 28:29, 28:29.

Днес на кръга в Анапа единствен от юношите ни ще се качи Емирджан Мехмед, който ще боксира против Мустафа Вехбе от Германия в кат. до 63 кг. Своя дебют на Европейско пък ще създадат и две от трите ни девойки - Дара Ганчева (52) и Ева Порумова (54).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР