Пет победи с пълно съдийско единодушие постигнаха българските юноши на

...
Пет победи с пълно съдийско единодушие постигнаха българските юноши на
Коментари Харесай

Петима български боксьори на 1/4-финал на Европейското за юноши в Анапа

Пет победи с цялостно съдийско единогласие реализираха българските юноши на 1/8-финалите от европейското състезание по бокс в Анапа (Русия). В категория до 50 кг Даниел Стефанов се наложи изрично против Ангелос Анатолакис от Гърция и в 1/4-финала ще срещне англичанина Хикфорд.

 Кубрат Пулев: Разчитам на поддръжката ви, остават 18 дни!
Кобрата: Разчитам на поддръжката ви, остават 18 дни!

Двубоят сред Пулев и Фюри ще се организира на 27 октомври

При 52-килограмовите Ясен Радев не остави подозрение в превъзходството си против Анерчик (Беларус). В спор за орден той ще се изправи против румънеца Мустафа Аурел Курт. Радослав Росенов също беше безапелационен против Оскар Собиесик (Германия) в категория до 46 кг. На четвъртфинал той ще се боксира с унгареца Балинт Капувари.

При 48-килограмовите Красимир Джуров победи с 5-0 съдийски гласа Джузепе Витоло (Италия) и чака в идващия кръг Али Заманов (Азербайджан). Николай Зафиров не се тормози против Йоанис Геменоглу (Гърция) при 70-килограмовите и ще срещне боксира против Мехман Гулиев (Азербайджан).

За страдание Николай Маринов в категория до 54 кг отстъпи в оспорван мач пред Александър Фредриксон (Швеция) с 2-3 съдийски гласа - 28-29, 29-28, 30-27, 28-29, 28-29. Днес на кръга в Анапа ще се качи Емирджан Мехмед, който ще боксира против Мустафа Вехбе от Германия в категория до 63 кг. Своя дебют ще създадат две от трите ни девойки - Дара Ганчева до 52 кг и Ева Порумова до 54 кг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР