Пет нови улици ще подобрят облика на великотърновския квартал "Картала".

...
Пет нови улици ще подобрят облика на великотърновския квартал "Картала".
Коментари Харесай

Жители на великотърновския квартал „Картала“ към Даниел Панов: Благодарим ви, че заедно работим за по-добра градска среда

Пет нови улици ще подобрят образа на великотърновския квартал "Картала ". По построяването им към този момент се работи – първата е "Стоян Михайловски ", а след нея ще се строят "Васил Априлов ", "Александър Бурмов ", "Камен Зидаров " и "Петко Ю. Тодоров ". Инфраструктурният план за жилищния регион бе предпазен във втория мандат на Панов, а финансиране бе обезпечено от страната.

Даниел Панов показа пред поданици на квартала трасетата на петте нови улици. „ При подобаващи метеорологични условия те ще са подготвени още до края на годината”, изясни Панов, който е претендент за трети управнически мандат, повдигнат от ГЕРБ, подсилен и от Съюз на демократичните сили. Към правите ще бъдат завършени джобове за паркиране и слагане на съдове за боклук, ще бъде инсталирано и осветяване.

Хората показаха задоволство, че в случай че други се снимат по техните улици и дават обещание, то тези обещания към този момент са заложени в плануваните градоустройствени действия от Даниел Панов и екипа му и даже се работи по реализацията на съответни планове. Така е и с новия общоприет проект за придвижване, чието разработване към този момент започва, и с новата транспортна скица и реорганизацията на маршрутите и разписанията на градските рейсове.



"Благодаря ви за положителните оферти, за желанието да работим дружно за по-добрата градска среда, само че и за разбирането, че стоящите от десетилетия проблеми се вземат решение поетапно, а не с магическа пръчка, нереалистични и неизпълними гръмки обещания”, обърна се Даниел Панов към жителите на кв. „ Картала “.

Хората сложиха и належащи въпроси, чието решение ще стартира още при започване на новия мандат. Това ще стане и с поддръжката на претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 43, които също участваха интензивно в диалозите – Георги Марков, Георги Недев, Росен Иванов и Красимир Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР