Пет наистина работещи метода, които ще ви помогнат да защитите

...
Пет наистина работещи метода, които ще ви помогнат да защитите
Коментари Харесай

5 начина да защитим дома си от негативна енергия

Пет в действителност работещи метода, които ще ви оказват помощ да отбраните жилището си от бедствия и отрицателни сили:

Кристали и скъпоценни камъни



Най-подходящи за тази цел са смарагда, ахата и оникса. Тези камъни би трябвало да се слагат в спалнята, до леглото или на друго място, където прекарвате най-вече време със фамилията си. Например, можете да ги поставите в кухнята, на перваза на прозореца или даже на масата за хранене. След известно време ще забележите какъв брой ефикасен е този елементарен способ.

Светена вода



За да изчистите къщата си от отрицателната сила, можете да употребявате и светена вода. Добавете малко сол и черен пипер във водата, която сте взела от църквата, разбъркайте добре, след което напръскайте прага, прозорците и всички порти в дома си. Също по този начин, когато прекрачвате прага на дома си, е добре да не се обръщате обратно и да не говорите.

Амулет

За да изчистите и защитете къщата от тъмните сили, можете да употребявате талисман, който елементарно да извършите със личните си ръце. За него ще са ви нужни алена вълнена нишка и игла, лист хартия, ножици, мастило, парче кожа и обичаното ви ароматно масло. Изрежете от хартията три квадратчета с размери 5 на 5 см. и с мастилото нарисувайте пентаграм върху всяко един от тях. Когато пентаграмът изсъхне, го намажете с ароматното масло. След това свържете трите квадрата благодарение на алената нишка.

Направете дребна чантичка от парчето кожа и поставете хартиените квадратчета в нея. Сложете амулета на скрито място в дома си, за което единствено вие ще знаете. Ако желаете да сте още по-защитена против негативната сила, си направете още един подобен талисман и го носете постоянно със себе си!

Огледало



Чували сме доста за това, че огледалата имат негативна сила, че са като портали към успореден свят и са способни да натрупват негативна сила. Въпреки това, вярното им потребление може да ги трансформира в мощен бранител на дома ви от негативи и зли сили.

Всичко, от което се нуждаете, са две идентични дребни кръгли огледалца. Сложете ги дружно с огледалната повърхнина на открито. След това ги завържете с кожен колан. Поставете този талисман на стената, тъй че да не се виждат. Това е едно от най-мощните средства, които ще ви оказват помощ да пречистите жилището си.

Метла



Метлата може да служи освен като средство за разчистване. Всяка от вас може да си направи от нея мощен талисман, който да отбрани дома й от неприятни очи и отрицателна сила.

На първо място е належащо да си купите нова метла, да я поставите до стената, а до нея да запалите бяла свещ. Вземете в ръката си зелена нишка и изречете следното проклинание: " Ти си моят талисман, който ще избави дома ми от всички дефекти и ще го почисти от бедствия и негативна сила ". След това завържете няколко клонки на метлата със зелената нишка, която сте държала в ръката си и поставете метлата пред входната врата.

Тези елементарни способи в действителност оказват помощ да прочистите дома си и да предотвратите навлизането на отрицателната сила.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР