Пет морски съда продължават издирването на членовете на екипажите на

...
Пет морски съда продължават издирването на членовете на екипажите на
Коментари Харесай

Пет кораба продължават издирването на членовете на екипажите на двата запалили се кораба в Черно море

Пет морски съда не престават издирването на членовете на екипажите на двата запалили се кораба в Черно море, като на сутринта е планувано да се включи и хеликоптер, заяви Новоросийският морски спасително-координационен център, представен от ТАСС.

Тази нощ времето в региона се утежни. Очакват се превалявания от дъжд и влажен сняг, с пориви напразно до 60 км/час. Лошото време към този момент не разрешава избавените моряци да бъдат закарани на брега. Федералната организация за морски и речен превоз (Росморречфлот) съобщи, че пожарът избухнал на корабите "Маестро " и "Кандий ", по време на прекачване на гориво от единия на другия, отвън териториалните води на Русия. На борда на "Кандий " се намирали 17 души, девет от които - жители на Турция и осем - на Индия. На борда на "Маестро " имало 15 души, жители на Турция и Индия.

По последни публични данни са починали 11 души, а 12 са избавени. Продължава издирването на останалите девет души. АП заяви за 14 починали, като посочи, че телата на трима от тях са били само видяни във водата, само че не е било допустимо да бъдат извадени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР