Пет месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов-Гринго, Софи

...
Пет месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов-Гринго, Софи
Коментари Харесай

Софи Маринова Потвърди И Проговори За Развода С Гринго

Пет месеца, откакто подписа брак с Тодор Давидов-Гринго, Софи Маринова призна, че с досегашния й обичан към този момент не живеят дружно.

“Да, разделям се!”. Това съобщи певицата пред “Монитор” и удостовери плъзналите слуховете, които обикалят медиите в последните две седмици.

Публична загадка е, че мотивът за раздялата е буйният манталитет на брачна половинка на Софка, който предишния месец счупи за повторно ръката й. На този стадий Маринова не удостоверява това, като моли медии и почитатели да уважат персоналното й пространство в сложния интервал.

Това не е първият път, в който клюки за физическо принуждение, упражнявано от Давидов върху певицата, циркулират в общественото пространство. Преди две години изпълнителката на “Мили, мили” още веднъж проплака от побой.

Новината за края на брака на Маринова и Гринго идва като изненада за почитателите, поради обилната двойна женитба, която те подвигнаха в края на март.

Според разнообразни изявления до края на месец юни двамата даже работели за общ правоприемник. По същото време, съгласно разнообразни неназовани източници, съдът в Етрополе е гледал бракоразводното дело, като искът е импортиран точно от певицата.

Припомняме, че искрата сред нея и Давидов пламна през 2015 година После Гринго попадна в ареста по обвиняване за рекет на айтовски предприемач.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР