Пет магични дни ни чакат през декември. Те са изключително

...
Пет магични дни ни чакат през декември. Те са изключително
Коментари Харесай

Датите през декември, които носят чудеса


Пет магични дни ни чакат през декември. Те са извънредно мощно заредени с сила и във всеки един от тях желанията ще се сбъдват, вероятни са и чудеса. В дни като тези е добре да се борите с нездравословните привички, да предприемате стъпки към щастието и да търсите нови източници на наслада. Първото и най-важно предписание на всеки сполучлив ден е да не стоите неподвижно и да вървите към фантазията си, без значение какво е належащо, написа fakti.bg.

5 декември - Край на ретроградния Нептун

На 5 декември Нептун ще стартира своето непосредствено придвижване, което ще предизвика събуждането на добротата и честността у хората. В света ще има доста по-малко неистини и превземки. Този резултат ще бъде доста мощен и видим в първите дни на директното придвижване на тази планета. Астролозите означават, че в случай че някой играе отрицателна и нападателна игра против вас, можете да отговорите на този човек със същото. Ако желаете справедливостта да спечелва, това най-вероятно ще се случи на 5-ти.

8 декември - Опозиция на Слънцето и Марс

Втората съпротива за месеца ще се случи на 8-и. Този път Марс ще играе дружно със Слънцето. Това ще бъде извънредно прочувствен ден, в който ще бъде потребно да признаете любовта си, да споделите възприятията си със сродната си душа, да създадете нови другари. Слънцето и Марс ще основат идеални условия за намиране на нови източници на благополучие, ентусиазъм и мотивация. Лошите мемоари евентуално ще избледнеят на назад във времето.

12 декември - Огледална дата

12 декември е последната огледална дата за 2022 година Сборът на 1 и 2 дава 3, което значи, че денят ще премине под контрола на Тройката. Това ни споделя, че Вселената ще се опита да ни уведоми кое е значимо в този момент и кое не си заслужава вниманието ни. Много хора в този ден ще съумеят да си върнат интереса към живота. Това ще бъде отлично време да се справите със страховете и неувереността в себе си. Късметът ще последва тези, които са удовлетворени от себе си и имат вяра в най-хубавото. Тройката е неразривно обвързвана с кармичните процеси, тъй че действайте съгласно съвестта си, с цел да привлечете повече шанс на 12-ти и отсега нататък.

14 декември - Пик на метеоритния поток Геминиди

Геминидите са метеорен поток, чийто радиант е съзвездието Близнаци. В този ден можете да пътувате. Седенето у дома не е целесъобразно, както и дългото усамотение. Това е превъзходен ден за четене на книги, учене, навестяване на лекции, придобиване на нови умения.

20 декември - Юпитер се завръща в Овен

На 20-и Юпитер ще се реалокира в Овен. Ще бъде добър ден за самоанализ, връзка и опити за разрешаване на различия, в това число и по правосъден ред. Денят е доста удобен за правни съвещания, опити за договаряния.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР