Пет каруци, натоварени със 7,5 куб. м. незаконно изсечена дървесина

...
Пет каруци, натоварени със 7,5 куб. м. незаконно изсечена дървесина
Коментари Харесай

Незаконната сеч по време на извънредното положение се увеличава

Пет каруци, натоварени със 7,5 куб. м. нелегално изсечена дървесина са арестувани в Самоков, осведоми БГНЕС. Опитът за превозване на дървесина без превозен билет и контролна горска марка е осъществен в 4 ч. сутринта на 13 април.

Служителите на Югозападното държавно дружество оповестяват, че в изискванията на изключително състояние похищенията в горите се усилват. Затова горските инспектори са подхванали спомагателни инспекции и денонощните наряди.
Има ли противозаконна сеч: Собственици на гори скочиха против компания, която разчиства път край Мездра Оказва се, че жертва на трионите стават и големи дървета, които са частна благосъстоятелност
Близо 1/3 от формираните 52 акта от началото на годината са в първия месец от въвеждане на изключителните ограничения поради ковид. Задържани са общо 8,88 куб. м строителна дървесина, 28 куб. м дърва за огрев, 8 моторни транспортни средства, 14 каруци и 3 моторни триона.

През миналата седмица горските стражари от териториалните поделения на ЮЗДП са съставили общо 21 акта по Закона за горите. Девет от актовете са в региона на Разлог, където нарушителите са хванати на място, до момента в който секат нелегално.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР