Пет жени дадоха показания, че убиеца от остров Крит се

...
Пет жени дадоха показания, че убиеца от остров Крит се
Коментари Харесай

Пет жени със свидетелски показания срещу заподозрян за убийство на американка на Крит

Пет дами дадоха показания, че килъра от остров Крит се е опитал да ги нападне. Делото е против 27-годишния Янис Параскакис, който призна, че е изнасилил и умъртвил американския биолог Сюзън Итън на 2 юли, показва БГНЕС.
Петте дами разпознали Параскакис по фотография, която била оповестена от полицията с искане за информация от жителите. Четири от дамите разказали една и съща история - Параскакис заплашил да ги блъсне с колата си, като в последния миг се отказвал. Петата жена разказала, че Параскакис се доближил до нея до момента в който карала колело и почнал да прави цинични и провокативни мнения. Тя подала сигнал в полицията на 31 май, единствено няколко дни преди убийството на Итън.
Полицията твърди, че обвиненият е признал, че е блъснал Сюзън Итън с колата си, до момента в който тя правела джогинг близо до хотела си. Според версията на обвиняването, откакто зашеметил американката с колата си, причинителят я натъпкал в багажника. Той я откарал на отдалечено място, където я изнасилил и умъртвил, а тялото изхвърлил в зарязан бункер от Втората международна война.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР