Пет години след като бе изоставена от приятелката си Камелия,

...
Пет години след като бе изоставена от приятелката си Камелия,
Коментари Харесай

Години след раздялата: Люси Дяковска все още страда за Камелия

Пет години откакто бе изоставена от приятелката си Камелия, Люси Дяковска още не може да преодолее болката от раздялата. В това са уверени и околните до нея хора, които я познават чудесно, написа злословия.бг.

Люси към този момент е изрично отхвърля да приказва за персоналния си живот освен обществено, само че и пред другари. И като че ли е затворила сърцето си за любовта.

„ Не съм влюбена и от доста време не съм се влюбвала “, отсича певицата, бързайки да смени тематиката на диалога.

Истината е, че Люси Дяковска не е имала друга сериозна връзка след Камелия Веселинова. И до ден сегашен нейните близки не смеят да загатват името на някогашната ѝ другарка. Нито пък това на естрадната прима Йорданка Христова, с чиято щерка Камелия изневери на Дяковска.

Въпреки жестокия удар Люси демонстрира същинско достойнство и оставя на Камелия двете заведения, без да желае и стотинка. Единствено продават жилището, който били купили дружно, и си разделят парите.

Палавата Камелия обаче не съумява сама да менажира заведенията и не след дълго те хлопват кепенци. След като официализира връзката си с Ивана, двете отварят свое кафене в центъра на София. Днес и това заведение е в историята.

Отскоро Камелия е шеф на първокласен център за хубост. Връзката ѝѝ с дъщерята на Йорданка Христова към момента продължава, въпреки че през годините двете няколко пъти се събираха и разделяха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР