Пет двубоя от третия и четвъртия кръг от първенството по

...
Пет двубоя от третия и четвъртия кръг от първенството по
Коментари Харесай

Русе приема поредните кръгове от шампионата по плажен футбол през уикенда

Пет дуела от третия и четвъртия кръг от шампионата по плажен футбол ще се изиграят в Русе през уикенда. Програмата в съботния ден от 17:30 часа откриват домакините от ФК Русе и старозагорският Верея. И двата отбора са с по една победа след срещите в Бургас и се обрисува забавен конфликт.

Веднага след тях от 18:45 часа на пясъка излизат първенеца на страната МФК Спартак и новака в шампионата Атлетик (Каблешково).

Неделният ден програмата започва в 9:45 със срещата ФК Русе - Атлетик (Каблешково). Варненският Любимец 13 се изправя против Верея (Стара Загора) от 11:00 часа в един от решителните дуели за място на финалите в шампионата. И двата отбора започнаха амбициозно първия стадий и в Русе ще търсят оптималния актив от точки. Заключителният дуел в неделя опълчва в 12:15 часа два от най-стойностните тимове в последните години Свети Никола (Бургас) и МФК Спартак (Варна).

Поради епидемиологичната конюнктура всички срещи ще се проведат без аудитория, само че с помощта на директното лъчение в страницата на шампионата: Фейсбук - Bulgaria Beach Soccer, феновете и харесващите най-атрактивната вариация на футбола ще станат очевидци на дуелите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР