Пет дрона бяха свалени, а други четири бяха заглушени със

...
Пет дрона бяха свалени, а други четири бяха заглушени със
Коментари Харесай

Летище в Централна Украйна е поразено при руски удар, атаки с дронове в Крим

Пет дрона бяха свалени, а други четири бяха заглушени със средства за радиоелектронна битка и не доближиха задачите си в град Джанкой на полуостров Крим, написа през днешния ден в канала си в Телеграм Сергей Аксьонов, министър председател на Крим, като част от съветските управляващи, представен от Ройтерс и БНР.

При офанзивата няма жертви, само че са счупени прозорци на три жилищни здания и на два автомобила в Джанкой, осведоми Аксьонов. Той заяви още, че един неексплодирал дрон е бил открит в частен парцел в Джанкой, което е наложило евакуацията на 50 локални поданици в център за краткотрайно настаняване.

Ройтерс отбелязва, че не може да удостовери информацията от други източници.

Междувременно украинските военновъздушни сили, представени от Агенция Франс Прес, оповестиха, че летище наоколо до град Кропивницки, Централна Украйна, е изумено при съветски удар.

" Шест ракети и пет ударни дрона бяха изстреляни от съветските сили, сподели по малкия екран представителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат. " Четири от шестте ракети бяха свалени от противовъздушната защита, а останалите две са поразили летището покрай град Кропивницки ", съобщи представителят.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР