Пет дни след трагичната смърт на Матю Пери, известен като

...
Пет дни след трагичната смърт на Матю Пери, известен като
Коментари Харесай

Токсикологични тестове на Матю Пери отхвърлиха версията за смърт заради наркотици

Пет дни след трагичната гибел на Матю Пери, прочут като Чандлър Бинг в сериала " Приятели ", повода за гибелта му към момента е неразбираема, само че първите резултати са налице. Както се изисква от следствието в сходна обстановка, са осъществени токсикологични проби, с цел да се откри вероятното присъединяване на субстанции в организма му. Самият артист в никакъв случай не е крил обстоятелството, че се е борил с наркотична и алкохолна взаимозависимост.


Според резултатите от тези първични медицински проби, разкрити от TMZ на 1 ноември, в тялото на Матю Пери по време на гибелта му " не е имало фентанил или метамфетамин ".

Полицията съобщи, че това са първичните резултати от тестванията, които са " по-малко задълбочени " от по-подробната аутопсия и токсикологичен разбор, които би трябвало да бъдат осъществени през идващите 4 до 6 месеца. Причината за гибелта към момента не може да бъде избрана от правосъдните патолози.

На 28 октомври Матю Пери беше открит в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя помощник. След идването на службите за незабавна помощ артистът не е могъл да бъде реанимиран. Трагичната му гибел провокира вълна от респект по целия свят. Фенове от няколко генерации скърбят за загубата на своя " Чандлър Бинг ".

След реакцията на основателите на " Приятели ", останалите 5 звезди от ситкома (Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Дейвид Швимер) споделиха с " People " общо изказване за загубата на своя другар: " Ние бяхме освен това от съквартиранти. Ние сме семейство. Засега ще отделим малко време, с цел да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР