Пет дни след обира в дома й Моника Валериева написа

...
Пет дни след обира в дома й Моника Валериева написа
Коментари Харесай

Моника: Защо да се отчитам за парите си?

Пет дни след обира в дома й Моника Валериева написа дълъг пост във фейсбук, в който разяснява публичните реакции във връзка случилото се. Както към този момент писахме на 7 август силиконовата моделка завари жилището си обрано до шушка, откакто се върна от курбан. От дома й бяха отмъкнати впечатляващата сума от 92 000 евро в брой, бижута и часовници на стойност към 400 000 лв..

По информация на Lupa.bg Национална агенция за приходите ревизира Моника Валериева, защото данъчните са останали мощно озадачени от внушителния размер на обира в жилището на 29-годишната дупничанка.

Публикуваме изповедта на Моника Валериева без редакторска интервенция:

"Днес беше първият ден след случилото се в дома ми, в който взех решение да прегледам пресата. Разбира се, чаках всевъзможни измислици, несъмнено, че се потвърдиха упованията ми. В медийното пространство съм от към 8-9 години и това не ми прави усещане. Нито мненията на хората, тъй като знам, че българинът има тежък живот и е обикновено да е злобен. Не желая да отчайвам никого, че няма да вървя в Дубай, нито че няма да ми се наложи да,,заработвам” изгубеното. Четох даже статуси за моята котка -Карел... Не знам дали мен ме мислите за меркантилна, само че масовката беше учудена, че аз се тормозя за домашния си любим и за мен е по-важно той да е добре, тъй като аз на този свят съм пристигнала без пари и без бижута и ще си отида без тях.

Но фамилията, приятелите, любовта, животните (за мен те даже са по-чисти същества) са доста по-ценни, те и здравето им, както и моето. Питах се какъв брой хора ще се подготвени да се простят с техния любим за съвсем половин милион лв.? Колко? Явно пъклен доста и е пъклен тъпо... След което си мислих за какво се е стигнало до там, българинът да живее в заблуда, че някоя госпожица с проституиране ще има тази сума? Мисля че, успокояват техния крах с мисълта, че някой продава тялото си и е изкарал тези пари...

После взех решение да опровергая тази мисъл, като ги оправдая с това, че съм се снимала за,,Плейбой”, имам приятелки фолк певици или съм снимала риалитита по няколко малките екрани. После се пробвах да схвана публикациите за Национална агенция за приходите, чудих се дали българинът не знае, че Национална агенция за приходите се сезира освен като стане,,панаир”! Защо хората си мислят, че не съм дала контракти от счетоводство, нотариус и други институции на проверяващите за парите си, откакто желая да се върнат?

Съответно документите ще бъде предадена и на Национална агенция за приходите, в случай че те я пожелаят, ще им бъде съдействано персонално от мен. А за какво държа такава сума в брой в дома си, аз съм разказала на проверяващите и оставям Вас да анализирате обстановката. Та аз даже съм изпращала документи в банката с която работя за генезис на средства, тъй като събитията са затегнати и доста хора перат пари.Но дано си мисли българинът, че аз съм по-специална и ме прескачат! Ако по този начин мислят, за какво тогава ще ме подценяват, че имам работа и компании, няма логичност?

И не на последно място, след централните излъчвания в които оповестиха за обира от вкъщи ми,много хора се надигнаха да плюят и питат защооооо,защо по новините се излъчва това? Аз взех решение, след целия този звук да споделя някои неща, които несъмнено не могат да се излъчат и да взема екрана на новинарския блок и хората са го съкратили до това, което за тях е значимо от професионален опит! Тук се задава от някаква психиатърка въпрос за мен? (аз отивам на психиатър, почитам ги, даже доста) за мен безизвестна жена, само че с изключение на психиатърка, тя е създател и на публикации!

Защо занимават обществото с мен? Както сама се показах пред БТВ, че има заболели деца, хора умират, пари се изкарват...аз съм наясно какъв брой значими неща има, само че тази жена би трябвало да е наясно, че в целия свят когато се случи сходно нещо с известен човек за страната си, новините го отразяват. Има хиляди такива случаи.Тя е написала,че била обрана (тя не ги сезирала) не я отразили-но въпреки всичко не била Моника Валериева?

Ще кажа едно, аз не знам какво мислиш, че седи зад това име и не ме вълнува, знам че щом е значимо за теб, по-някакъв метод е значимо и за други хора, другояче нямаше да е в медийното пространство. Знаеш че, заглавията Ви и имената Ни продават клюките във вестниците и списанията. В България сме едни известни персони, в Америка други, във всяка страна ги има. Там ги поддържат, българинът е смачкан, аз го разбирам.

Хората имат не лек живот. Но да се радваш на непознатото злощастие и да ти носи благополучие, това съм го виждала единствено и само тук,за мое голямо страдание! Толкова ненавист се изсипа, толкоз обиди,епитети...до момента се запитвам за какво беше това, поради моята персона ли,или поради средствата с които съм разполагала? И за какво би трябвало да се регистрирам на Вас за фирмите ми, парите си, живота си? И да блага, ти не си Моника Валериева и Да искаш и Да не искаш, в никакъв случай няма и да си! Пожелавам Ви здраве и триумф! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР