Пет дни преди да се изправи срещу най-добрия български боксьор

...
Пет дни преди да се изправи срещу най-добрия български боксьор
Коментари Харесай

Съперникът на Кобрата остана впечатлен от Пловдив

Пет дни преди да се изправи против най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев, ирландецът Хюи Фюри посети Пловдив. Срещата сред двамата е на 27 октомври, а изходът от нея ще дефинира кой ще излезе в борба против Антъни Джошуа за международната купа на Международната боксова федерация.
Фюри остана удивен от Пловдив, като съобщи, че градът е доста хубав. Той дойде с повече от ден забавяне - по предварителни проекти Боксьорът трябваше да бъде тук в неделя, само че проектите му се трансформираха и в последна сметка дебаркира в Града под тепетата малко преди 17 часа през днешния ден.
Ирландецът зарадва многочислените си почитатели, като не отхвърли на никого подпис или фотография. Обиколката му из Пловдив започва от Римския стадион, след което се разноски и из Стария град, където прегледа Античния спектакъл. Посещението му приключи в община Пловдив, където бе посрещнат от заместник-кмета по спорт и юношески действия Георги Титюков. Освен многото срещи, той съумя да направи подготовка в Боксов клуб " Юнайтед Спортс " за наслада на спортуващите там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР