Пет дни не са достатъчни, за да реагират тестовете на

...
Пет дни не са достатъчни, за да реагират тестовете на
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Румен Радев трябва да е под карантина заради полския президент

Пет дни не са задоволителни, с цел да реагират тестванията на вероятно заразяване с ковид. Трябва да минат най-малко 7 дни. Карантината обаче ще остане 10 дни, а няма да бъде смъквана на 7. Това сподели проф. пред " Канал 3 ". Той означи, че се надява заболяването при премиера Бойко Борисов да премине леко.  
По отношение на президента Радев, Балтов сподели, че той би трябвало да е под карантина поради полския президент макар днешния негативен тест. " Дали би трябвало да си прави още проби президентът може да каже РЗИ ", сподели той. Неговото мнение е, че Радев би трябвало да остане 10 дни под карантина. 14 дневна карантина за заболели и 10 дни за контактни е изцяло задоволително съгласно проф. Балтов.
 Проф. Асен Балтов: Във всички закрити пространства би трябвало да се носят маски Проф. Асен Балтов: Във всички закрити пространства би трябвало да се носят маски
Затягане на анти-COVID ограниченията ще предложи на Националния действен щаб шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Това съобщи той в еф...
40 инфектирани от медицинския личен състав има на ден и това е проблем, сподели шефът на " Пирогов ". " Но всеки, който се е заклел да бъде доктор, знае, че ще среща животозастрашаващи обстановки. В София има дифузно разпространяване, което не може да бъде следено ", сподели той.
Според проф. Балтов в случай че стартира произвеждане на ваксина против ковид до края на годината, в идващите 3-6 месеца ще я има всеобщо за целия свят. Той се надява до пролетта в България да има ваксина против ковид. Балтов сподели, че няма да се имунизира срещу грип, няма да имунизира и децата си, само че би предложил на родителите си да се имунизират срещу грип.
" Проблемът с медицинските фрагменти у нас не може да се реши внезапно. Въпрос на няколко години е да се развиват младите фрагменти, те да остават в България и да лекуват тук “, безапелационен е шефът на “Пирогов “. В момента има дефицит поради обстоятелството, че много медици боледуват. Неговото персонално мнение е, че аудитория на мачовете не би трябвало да има, а заведенията за хранене би трябвало да затварят преди среднощ. Според него учебните заведения не би трябвало да затварят, само че университетите могат да минат на онлайн образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР