Пет дни минаха, откакто се запали фериботът Юрофери Олимпия на

...
Пет дни минаха, откакто се запали фериботът Юрофери Олимпия на
Коментари Харесай

Продължава спасителната акция край Корфу, пети ден търсят оцелели

Пет дни минаха, откогато се възпламени фериботът " Юрофери Олимпия " на път от Игуменица към италианските крайбрежия. Все още няма вести и хората, които търсят своите близки стоят на пристанището на остров Корфу в очакване да научат какво се случва.

Операцията продължава, в региона валя дъжд, което съгласно спасителите може да помогне за охлаждането на кораба, защото температурата там е доста висока.

Пожарникари оповестиха, че могат да оприличат ферибота на плаващ чайник. Това основава огромни проблеми за влизането на огнеборците, съобщи БТВ.

Надеждата идва от това, че има елементи от кораба, които не са инспектирани. Там към момента избавителни екипи не се влизали и никой не може да каже какви са възможностите там да бъдат открити оживели.

Все повече се повдига въпросът за изискванията на ферибота, както и на други на тази компания. Шофьори, които употребяват тази линия се оплакват от неприятни условия и незадоволително места в каютите, което ги принуждавало до спят в кабините на камионите си.
От компанията отхвърлиха публично и показаха, че дават отговор на всички публични условия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР