Пет дни – от днес (28 юни) до 4 юли,

...
Пет дни – от днес (28 юни) до 4 юли,
Коментари Харесай

За 5 дни спират пътя Средногорци-Рудозем, 5 дни ограничават Чепеларе-Асеновград

Пет дни – от през днешния ден (28 юни) до 4 юли, се стопира пътят Средногорци-Рудозем. Пет дни ще е лимитирано придвижването сред Чепеларе и Асеновград, осведомят от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).
От 10 ч. днес  до 16:30 ч. на 4 юли, се стопира придвижването по път II-86 Средногорци - Рудозем за осъществяването на взривни работи в сектор от 300 м, който е в средата на трасето сред двете обитаеми места.
От 1 юли до 4 юли, от 6 ч. до 8 ч. и от 18 ч. до 20 ч., прекосяването през правата ще се контролира със светофарна уредба. Обходният маршрут е по направлението: Средногорци - Смолян (кв. Устово - кв. Райково) - Рудозем и назад.
От 1-ви до 5-ти юли пък, от 8 до 17 часа, поетапно ще се лимитира придвижването на моторните транспортни средства по второкласния път Асеновград – Чепеларе заради разчистване на паднали камъни под защитната мрежа на крайпътните скатове “, се сочи в него.
Автомобилите ще се пропущат в шпации от 30 – 40 минути, незабавно след премахване на скалната маса.
Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация, прецизират от АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР