Пет деца на починали служители на Областната дирекция на МВР

...
Пет деца на починали служители на Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Полицаите от Монтана направиха дарения за деца на починали колеги

Пет деца на умряли чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана получиха по 600 лв., събрани от обичайна Коледна благотворителна акция на полицейското ведомство. Дарението бе връчено на девойките и момчетата от зам. шефа комисар Цветомил Христов.

Парични суми получиха 13-годишната Елица и 12-годишният й брат Димитър – деца на мл. полицейски контрольор от Участък Чипровци, 17-годишната Дария – щерка на умряла служителка на Районното ръководство във Вършец, 20-годишният Олег Танов, наследник на умрял чиновник на Министерство на вътрешните работи ръководството в Монтана и 19-годишният студент Денислав от Берковица.

Комисар Цветомил Христов увери децата, че сътрудниците на умрелите им родители постоянно ще им оказват помощ в сложни моменти и им пожела радостно посрещане на Коледните и Новогодишни празници. 12-годишната Ния и 5-годишната Никол от Лом, дъщери на граничен служител на реда, умрял по време на командировка в тежка автомобилна злополука на пътя Бяла – Русе, получиха дарове от Националната коледната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на децата на починали и потърпевши чиновници.

На празненство в Академията на Министерство на вътрешните работи всяко от 94-те деца бе дарено със сумата от 700 лв.. В навечерието на празника децата ще получат от Технополис и Практикер ваучери на стойност 750 лв.. Към коледното издание се причислява и „ Била – България “ с ваучери от по 150 лв.. Средствата за Коледната благотворителна акция на Министерство на вътрешните работи за подкрепяне на децата на починали и потърпевши чиновници се набират целогодишно посредством къси номера 1866 и 0900 5 1866, особено открити от телекомуникационните компании, и по банков път, а от няколко години и от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно заделят от заплатите си сума за благородната самодейност.
 koleda_derenie_deca_policai_montana201812b  koleda_derenie_deca_policai_montana201812a  koleda_derenie_deca_policai_montana201812c
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР