Пет български звезди издирват своите 13-годишни двойници. Сред тях са

...
Пет български звезди издирват своите 13-годишни двойници. Сред тях са
Коментари Харесай

Диляна Попова в търсене на своя 13-годишна двойничка

Пет български звезди търсят своите 13-годишни двойници. Сред тях са Диляна Попова, Ники Илиев, Орлин Павлов, Александър Кадийски, и Бойко Кръстанов. Те търсят деца, като малчуганите би трябвало да скочат в функциите на техните герои в ретроспективните фрагменти на идния филм „ Завръщане “.

В „ Завръщане “ ще се разпишат още Евелин Костова и Башар Рахал, който също търси своя по-млад двойник, който обаче следва да е прясно навършил пълноправие. За да се включат във кино лентата, младите очаквания на родното кино би трябвало да изпратят своя фотография.
Лентата споделя историята на група другари, които се виждат за първи път след години разлъка. Това е четвърти авторски филм на Илиев след „ Чужденецът “, „ Живи митове “ и „ Нокаут, или всичко, което тя написа “.



Междувременно Илиев до неотдавна работи и по режисурата на третия сезон на уеб сериала „ Килерът “, където играе и пред камерата, като си партнира още веднъж с Диляна Попова.

Предстои да забележим чаровния блондин и в комедията „ Ятаган “, където ще си партнира с Мариан Вълев, Жени Калканджиева, Васил Василев-Зуека, Китодар Тодоров и други В режисираното от Андрей Андонов заглавие той ще има дребна, само че значима роля, каквито са поверени още на Любо Нейков и Ники Кънчев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР