Пет авторитетни потребителски организации отличиха Huawei за откриването на нова

...
Пет авторитетни потребителски организации отличиха Huawei за откриването на нова
Коментари Харесай

Huawei Mate 10 Pro и WiFi Q2 Series с 5 медийни награди на CES 2018

Пет авторитетни потребителски организации отличиха Huawei за откриването на нова софтуерна епоха с топ модел смарт телефон и новаторската Wi-Fi система

Huawei получи признанието на редица международни софтуерни медии на ревюто CES® 2018, след представянето на флагмана Mate 10 Pro на пазара в Съединени американски щати и на Wi-Fi системата Huawei WiFi Q2 Series. Отличени бяха мобилният AI процесор в Mate 10 Pro, новата двойна Leica камера, както и издръжливата батерия, като компанията получи четири награди - в това число " Смартфон на годината " от Android Authority. Системата за интернет съгласуваност WiFi Q2 бе също удостоена с премия за цялостния и първокласен обсег на безжичната връзка.

Наградите, които Huawei завоюва на CES 2018, са следните пет:

Android Authority награди Huawei Mate 10 Pro с купата „ Смартфон на годината за 2017 ". Според редактора на изданието, смарт телефонът е „ първенец без конкуренция " в сферата, защото устройството се развива от ден на ден с всяка минала година. Android Authority е световен блог, отдаден на даването на експертни препоръки, вести, мнения и други Неговият уеб страница получава 32,2 милиона неповторими месечни визити.

TechRadar разгласи Huawei Mate 10 Pro за " Най-добрият смарт телефон " на ревюто, отдавайки самопризнание на новаторския му AI чип Kirin 970, екрана Huawei FullView, най-широката в света двойна бленда f/1.6 и първата напълно сертифицирана технология за безвредно зареждане. TechRadar е световна онлайн медия, фокусирана върху технологиите, с вести и рецензии на софтуерни артикули. Сайтът получава над 77,5 милиона неповторими месечни визити.

T3 дадоха на системата Huawei WiFi Q2 една от своите " Loves " награди за това, че е същински лесна за приложимост Wi-Fi система, предопределена за цялата къща. Публикацията отбелязва изгодите за крайния консуматор от устройство, което обезпечава бърза и високо надеждна Wi-Fi връзка. T3 показва най-новите софтуерни вести, рецензии, управления за пазаруване и други на международната публика. Уебсайтът получава над 2,3 милиона неповторими месечни визити.

Android Police призна Huawei Mate 10 Pro за " Най-доброто от CES 2018 ", с помощта на неговия Kirin 970 процесор, умна нова двойна Leica камера и дълготрайна устойчивост на батерията. Изданието също по този начин назова устройството " елегантно и същински красиво ". Android Police е световно издание, включващо вести за технологиите, бизнеса и развлеченията. То получава над 19 милиона неповторими месечни визити.

Android Central дефинира Huawei Mate 10 Pro като " Топ избор на CES 2018 " и това се дължи на усъвършенстваната конфигурация на двойната камера, узаконяването на SuperCharge технологията и 6-инчовия Huawei FullView HDR екран. Редакторите го дефинираха също като " най-хубавия телефон ", създаван в миналото от Huawei и заключиха, че във връзка с издръжливостта на батерията, това е най-хубавият Android флагман. Android Central е световен уеб уебсайт, създаващ вести за технологиите и бизнеса, които получават над 47,2 милиона неповторими месечни визити.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.

За повече информация, апелирам, посетете уеб страницата: http://consumer.huawei.com/bg/index.htm

За постоянни вести - следете ни в обществените мрежи:

Фейсбук: www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: www.youtube.com/HuaweiBulgaria
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР