Пет автомобила, три от които са за Домашен социален патронаж,

...
Пет автомобила, три от които са за Домашен социален патронаж,
Коментари Харесай

Патронажът ще разнася храната с нови коли

Пет автомобила, три от които са за Домашен обществен патронаж, ще купува община Пловдив. Обществената поръчка, оповестена тези дни, е на стойност 262 500 лв. без Данък добавена стойност, а средствата са гласувани в Общинския съвет и ще бъдат обезпечени от градския бюджет. Превозните средства ще се купуват на лизинг.

За Домашен патронаж се търсят товарни коли. Зам.-кметът по обществена политика Георги Титюков твърди, че службата се грижи за храна на стотици възрастни и заболели пловдивчани, а автопаркът е доста остарял и постоянно колите излизат от строя.

За тяхната поддръжка непрекъснато се постанова да търсят аварийни елементи. В същото време храната би трябвало да се подготвя и да се разнася в точния момент и в открития график, за което авансово се вършат поръчки.

Лека кола ще се взима за общинската дирекция " Социална политика ", където чиновниците също изнемогват да пътуват с градския превоз, когато би трябвало да вършат незабавни инспекции. Пътнически автомобил ще се доставя за общинското дружество " Младежкия център ", който развива доста интензивна активност, сподели Георги Титюков.

В Младежкия център, издигнат наоколо до Гребния канал с безплатна финансова помощ на Европейски Съюз, гостуват групи от сродни центрове както в страната, по този начин и в чужбина. За обслужването им също е нужен транспорт, какъвто се показва на пловдивските юношески групи, когато те отиват на обмяна на опит в други градове. /Марица.бг
тагове патронаж нова кола храна
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР