Песове са наръфали бременната си стопанка до смърт, написа британският

...
Песове са наръфали бременната си стопанка до смърт, написа британският
Коментари Харесай

Песове убиха бременната си стопанка

Песове са наръфали бременната си господарка до гибел, написа английският в. Сън.
Трагедията е станала по време на лов в Северна Франция през вчерашния ден вечерта. Двадесет и девет годишната жена е ловувала с десетки кучета. По едно време обаче животните са станали нападателни. Очакващата първата си рожба французойка се е обадила на брачна половинка си и го уведомила за държанието на кучетата. Мъжът се е втурнал на помощ на своята благоверна, само че към този момент е било късно. Той е намерил нахапаното тяло на своята жена.
Според представител на локалната прокуратура двадесет и девет годишната ловджийка е станала жертва на озлобените псета. Жената е получила голям брой контузии по крайниците и главата. "Голяма част от тези рани са били несъвместими с живота ", са показали от обвиняването.
Актрисата Бриджит Бардо, известна защитничка на животните, е призовала френските управляващи да вкарат тотална възбрана за лов в страната.
От асоциация на притежатели на ловни кучета от своя страна са декларирали, че няма неоспорими доказателства, че животните са отговорни за гибелта на бременната жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР