Песни и танци на баските, четене на Сирано дьо Бержерак

...
Песни и танци на баските, четене на Сирано дьо Бержерак
Коментари Харесай

Какво ще правят първите дами на срещата на Г-7?

Песни и танци на баските, четене на " Сирано дьо Бержерак " и демонстрации на сърф ще разнообразят престоя на съпругите на водачите на срещата на Г-7 в Биариц , измежду които ще е Мелания Тръмп , заяви Агенция Франс Прес.

Освен с културата и наследството на баските домакинята Брижит Макрон ще запознае гостите си с локалните начинания за запазване на океаните.

Съпругът на Ангела Меркел също ще участва.


Първите дами ще посетят в неделя селата Еспелет и Камбо-ле-Бен . Те са на трийсетина километра от Биариц, където ще са в понеделник.

Освен Мелания Тръмп, Брижит Макрон ще съпровожда Акие Абе, брачната половинка на Шиндзо Абе, Сесилия Морел, брачна половинка на чилийския президент Себастиан Пинера, Джени Морисън, брачна половинка на австралийския министър-председател Скот Морисън, Бегоня Санчес, брачна половинка на испанеца Педро Санчес, както и съпругите на Доналд Туск и президента на Световната банка Дейвид Малпас.

В понеделник първите дами ще гледат от плажа в Биариц демонстрации на сърф и на избавителни интервенции в морето. Там ще се срещнат с представители на асоциации за запазване на океаните.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР