Песков нарече невярна информацията за плановете на президента да обяви

...
Песков нарече невярна информацията за плановете на президента да обяви
Коментари Харесай

Кремъл отрече Путин да планира „мобилизация на цялата страна“

Песков назова погрешна информацията за проектите на президента да разгласи " готовност на страната " по време на посланието към Федералното заседание. По-рано той сподели, че Кремъл не разисква въпроса и за нова, спомагателна готовност.

Медийните известия за проектите на съветския президент Владимир Путин да посвети обръщение към Федералното заседание за „ активизиране на страната “ не дават отговор на действителността, посочи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, предава РИА Новости.

На 20 ноември телевизионният канал „ Цариград “, базирайки се на източници, заяви, че най-важната тематика на посланието ще бъде „ активизирането освен на хората във въоръжените сили, само че и на цялото общество и цялата стопанска система на страната “.

„ Не “, сподели Песков в отговор на въпрос дали тази информация е достоверна. По-рано тази седмица представителят сподели, че Кремъл не разисква нова готовност.

В началото на ноември източници оповестиха, че Кремъл е почнал да приготвя послание на президента към Федералното заседание. Песков сподели, че към момента няма точна дата за обръщението. През септември той разгласи, че известието ще се организира преди края на годината.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР