Пешеходни пътеки и съоръжения за ограничаване на скоростта поискаха жители

...
Пешеходни пътеки и съоръжения за ограничаване на скоростта поискаха жители
Коментари Харесай

Повече пешеходни пътеки поискаха жители на кв. „Коматево“ от кандидата на ГЕРБ за районен кмет в Пловдив Костадин Язов

Пешеходни пътеки и уреди за ограничение на скоростта желаеха поданици на „ Коматево” от претендента на ГЕРБ за кмет на регион „ Южен” в Пловдив Костадин Язов. Те му се оплакаха от високата скорост, с която колите минават през натовареното „ Коматевско шосе “.

Язов се ангажира пред жителите да спомага за решение на казуса с сигурността на придвижването. Той бе дружно с народния представител Атанас Ташков и претендентите за общински съветници от регион „ Южен “ Атанас Узунов и Георги Василев.

За усилване на ограниченията за сигурност и надзор на спазването на публичния ред молиха жителите на друга част от „ Южен”, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Живеещите в региона сред парк „ Студенец” и „ Коматевския възел” желаеха на среща с Язов да се лимитират вандалските прояви в парковете и градинките и по-често наличие на патрулни полицейски екипи в региона.

„ Опазването на реда и сигурността в „ Южен “ и по-строги ограничения против нарушителите ще са измежду целите в работата ми като кмет. Ще работим в тясно взаимоотношение с Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи като желанията са да използван всеобщо видеонаблюдение в парковете и учебните заведения, и при видяни нарушавания, патрулни екипи да реагират веднага”, увери жителите на региона Костадин Язов.

Кандидатите на Политическа партия ГЕРБ са с номер 43 в бюлетината за кмет, кмет на регион и общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР