Пешеходка се размина на косъм от ужасяващ инцидент.Пешеходните пътеки би

...
Пешеходка се размина на косъм от ужасяващ инцидент.Пешеходните пътеки би
Коментари Харесай

Шофьор замалко да премаже жена и кучето й на пешеходна пътека в София

Пешеходка се размина на косъм от отблъскващ случай.

Пешеходните пътеки би трябвало да са безвредни зони, черната статистика обаче, обвързвана с блъснати на пешеходни пътеки в България, продължава да се цялостни. Инцидентите с ранени и умряли на пешеходни пътеки демонстрират, че тези зони постоянно са по-скоро рискови, в сравнение с безвредни.

Венера Хитова се е разминала на косъм от отблъскващ случай на осветена пешеходна пътека в София. В своя обява в обществената мрежа Facebook дамата описа, че на една от пешеходните пътеки, намиращи се на ул. " Александър Жендов ", шофьор е щял да я блъсне.

" На тази осветена пешеходна пътека на ул. " А. Жендов " аз и кучето ми щяхме да си отидем от тоя свят прибързано, с помощта на следващия играч зад кормилото с дребна заложба в панталоните, само че за сметка на това огромно самочувствие ", написа Венера.

Жената означи, че преди няколко дни е навършила 36 години и добави: " Близките ми щяха да изгубят щерка и обичана, обществото щеше да загуби един от така и така дребното останали образовани жители, които си заплащат налозите ".

От нерешителност Венера не съумяла да запомни регистрационния номер на автомобила, който не е спрял на пешеходната пътека. 

" Той не спря, просто ускори ", добави тя.

Хитова насочи въпрос към обществеността: " Докога ще поносим, съграждани? ". И предизвести пешеходците: " Внимавайте като пресичате там. Има състезатели ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР