Пешеходец загина в пътен инцидент на АМ Тракия рано тази

...
Пешеходец загина в пътен инцидент на АМ Тракия рано тази
Коментари Харесай

Инцидент с пешеходец затвори АМ "Тракия"

Пешеходец почина в пътен случай на Автомагистрала " Тракия " рано тази заран, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Участъкът при 165 км на автомагистралата е краткотрайно затворен за изясняване на аргументите. Другото платно е в ремонт.

Сигналът за злополуката сред лек автомобил и пешеходец е получен малко преди  6.30  часа тази заран на телефон 112. По първични данни при 165 км в посока София, разклона за село Оризово на автомагистралата, тежко е потърпевш пешеходец. Незабавно към мястото на случая са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, които са открили гибелта на пресичащия.

На мястото на произшествието се прави оглед, обясняват се всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай. Другото платно на автомагистралата е затворено за ремонт. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „ Пловдив – Изток “ и назад.

Екипи на „ Пътна полиция “ са на място и контролират трафика. Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР