Песента за Лена мен лично много ме зарадва. Това означава,

...
Песента за Лена мен лично много ме зарадва. Това означава,
Коментари Харесай

Кирил Петков обясни защо го радва песента за Лена

" Песента за Лена мен персонално доста ме зарадва. Това значи, че обществото работи. Най-големият пестник за Слави беше от българското общество ".  Така съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разяснява пред Нова тв скандалната ария на Слави  Трифонов за Лена Бориславова. 

" Без да влизам в детайлите на песента, едното е продънена дивотия, която пада на всевъзможни равнища, а другото е ария, която няма нищо общо като фасон и долнопробност. Слави очевидно е толкоз озлобял, че с песента си все едно удари жена. В песента на Христо Петров стилът е напълно друг, изкуството е друго и двете неща са несравними ", уточни още Петков. 

Според него мандатът ще отиде при Българска социалистическа партия, тъй като президентът Радев няма да го даде на " войнолюбците ". 

Попитан дали в действителност държавното управление на ГЕРБ е извадило по 1000 лева, той съобщи:

Изчисленията на Добрев са безумни. Той вади цифри от разнообразни дати. Показваха графики във всяко едно студио и споделих да отидем в правосъдната зала. И какво стана? Не единствено, че Борисов не пристигна, само че и Добрев го нямаше. Къде са всичките тези таблици ", попита Петков. 

" Това левче е пиар тактика, която няма никаква икономическа субстанция. Бензинът трябваше да падне с един лев. Ние се занимаваме с тия " борисовки ", с цел да отвлечем вниманието от това, че не образуваха болшинство.

Оказа се, че дефицитът ще бъде под 3 милиарда Ако желаят да приказваме действително по тези въпроси, аз дадох иск към Борисов за половин милион. Да приказваме, когато има съдия. Те го говореха от заран до вечер, до момента в който Комисията не сподели, че не е наложително да затваряме централи. Почти сигурен съм, че в правосъдния развой Борисов ще бъде наказан за неистина "  

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР