Песента Toy на израелската певица Нета спечели тазгодишното издание на

...
Песента Toy на израелската певица Нета спечели тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Израел спечели Евровизия“, България е на 14-о място

Песента Toy на израелската певица Нета завоюва тазгодишното издание на Евровизия. На второ място се класира кипърската представителка Елени Фурейра с парчето Fuego, а на трето - Сийзър Сампсън от Австрия с Nobody But You.

Кипърката Елени Фурейра направи ужасно шоу и на финала.

Нета извоюва четвъртата победа за Израел на Евровизия. Досега страната е печелила състезанието през 1978 година, през 1979 година Третата победа е за песента "Дива " на Дана Интернешънъл от 1998 година

Нета се сочеше за любимка от всички букмейкъри. Основната тематика на парчето е равенството на дамите - проблем, който закупи особена значителност след свадите в Холивуд.

Българските представители в влиятелния интернационален песенен конкурс – групировката Eqiunox, се подреди на 14- о място във финалното класиране. Петимата реализатори в нея Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Трей Кембъл и Джони Манюел, излязоха 18-и на сцената и извършиха безпогрешно песента си Bones. Въпреки мощните аплодисменти и поддръжката и в залата, и от феновете, те не съумяха да се наредят в челната тройка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР