Песента на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин

...
Песента на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Можем#Заедно

Песента на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин Павлов " Заедно " се снабди с нов клип с обръщение Можем#Заедно.
Видеото е запечатало живото осъществяване на тримата актьори по време на първия плаващ концерт на Орлин Павлов, извършен в Гребната база в Пловдив през 2019 година и страстта на близо 12-хилядната аудитория. Вплетени са и сантиментални подиуми от кино лентата " Завръщане " (по време на концерта беше снимана в действително време финалната сцена на кино лентата ).
С настоящото видео артистите ни приканват, че Можем#Заедно, и ни вдъхват кураж и сили в тревожната обстановка на обществена и професионална изолираност. Това не е просто идея, Можем#Зедно е всичко, от което имаме потребност сега: музика, общественост, схващане, съпричастност, емпатия и персонална отговорност към всеки един от нас. Да, Можем#Зедно.
Орлин Павлов ни споделя: " Точно в този сложен миг, миг на тествания, музиката е тази, която ни сплотява, избавя, придвижва тук-там, на които сме били и желаеме да бъдем. Тя е машината на времето, която е обвързвана непосредствено с душата и нейните фини настройки за живот. Чрез нея сме дружно, като в една обща музикална матрица в разнообразни жанрове, само че с идентични пориви, по-устремени и търсещи независимост, съобразявайки се със протичащото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни избавя постоянно! Заедно в този момент, с цел да има на следващия ден! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР