Песента кефи яко, страшна избухвация си е. За Ариа -

...
Песента кефи яко, страшна избухвация си е. За Ариа -
Коментари Харесай

Хитът! Ариа избухна в дует с Алисия!

„ Песента кефи крепко, страшна избухвация си е. За Ариа - виждам бъдеще, виждам жанр, Класа... Поздравления. Това е един от най-хубавите и съвременни клипове! Браво и на двете девойки - планът е 6! “

 

Това е един от стотиците положителни мнения за новото парче на Ариа и Алисия „ Кой “. Хитът се оказа огромна изненада освен поради избора на Ариа за дуетна половинка, само че и поради високото равнище на аранжимент, сюжет и текст.

Факт е, че никой не очакваше  Мария Цветкова , по-позната като Ариа ,  да избухне точно с Алисия . Феновете бяха уверени, че изборът й ще бъде Емануела, с която са си близки. Изненадата бе и за сътрудниците им в музикалните среди: „ Рядкост е две водещи компании да работят толкоз добре дружно. Макар че Емануела и Ариа са от „ Пайнер “, изгряващата звезда избра актьор от конкурентната компания „ Пайнер “.

И не сгреши. Премиерата на парчето бе на 20 декември и единствено за няколко часа събра близо половин милион гледания, над 10 000 лайка и над 500 положителни коментара.

Феновете са най-впечатлени от високото равнище на клипа и от мощния и логичен текст. В песента се пее за две самостоятелни дами, които не могат да бъдат купени с пари и мъжете се плашат от тяхната убеденост.

Всъщност Ариа не за първи път изненадва почитателите си. Още с дебютния си сингъл „ Кралица “ певицата даде поръчка за амбициозна и обещаваща кариера. Последното й парче „ Класа “ затвърди мнението на меломаните, че звездата е същински експерт, с построен артистичен облик.

„ Ариа както постоянно е класа и продължава все нагоре да се издига! “, „ Алисия мачка за следващ път, а Ариа вади шлагер след шлагер! Евала и на двете! “, „ Ариа още веднъж потвърди, че е един от най-обещаващите нови реализатори, няма такова равнище “, гласят единствено част от отзивите на фенската маса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР