Песента като последната ми Всичко в България никой не е

...
Песента като последната ми Всичко в България никой не е
Коментари Харесай

Диона провокира с Барби визия

Песента като последната ми „ Всичко ” в България никой не е правил, безапелационна е изпълнителката


Не считам, че някой би трябвало да ме съди, тъй като опитвам, твърди хубавицата


 18-1-2 Единствената жена рапър в България Диона изненада феновете си с ново парче единствено два месеца след появяването на предходното. И този път хубавицата е заложила на провокативна визия и клип, само че текстът и мелодията фрапантно се разграничават от последните й оферти.

„ Песента „ Всичко ” е доста по-различна от предходната ми „ Трапа ви ”, тъй като интервалът сега подготвя към по-тихи, по-любовни части, а не към купонджийски такива. Наблюдавам, че и всички мои сътрудници също пускат лирични планове ”, съобщи пред „ Труд ” Диона.

Видеото към „ Всичко ” изпълнителката разделя на две елементи – провокативна, в която е откачена и разкрепостена, и нежна част, включваща визия съвсем без грим – единствено с малко серпантина и емайл, облечена с нежна, ежедневна рокля и с натурални къдрици на косата. „ Искам да покажа момичето, което е влюбено, плаче, страда, т.е. Денислава (б. р. – същинското име на рапърката) и другата ми страна, Диона – „ неприятната кучка, която рапира ”, изясни 23-годишната изпълнителка.



Част от визиите в клипа много наподобяват на тези на най-успешната жена рапър за всички времена Ники Минаж, известна със своите „ барби превъплъщения ”. Именно тя е идолът на Диона и на нея родната рапърка подражава. „ Не съм единствената, която желае да наподобява на изпълнителите, на които се удивлявам. Другите ми колежки напряко копират цели клипове. Имам една визия, която считам, че доста се приближава до най-емблематичната такава на Ники, само че по никакъв метод не мога да кажа, че я копирам, тъй като тя е недостижима. Много се веселя, в случай че хората виждат това, че й имитирам и желая да наподобявам на нея. За мен Минаж е най-хубавата от най-хубавите и ще си остане вечно такава ”, безапелационна бе Диона.

 18-1-diona Именно по образеца на Ники Минаж тя опитва със своята музика. Дава образец, че световноизвестната звезда се включва в части с регетон детайли, както и в по-бързи и ритмични поп части, даже и такива с балканско звучене (като дуетът й с Джейсън Деруло от 2017 година – Swalla). „ Не считам, че някой би трябвало да ме съди, тъй като опитвам и да получавам мнения от вида, че „ върша чалга ”. Точно подобен жанр ария, каквато е последната ми „ Всичко ”, самоуверено мога да заявя, че никой в България не е правил. Аз съм първата, която основава парче с чист регетон, без непотребни „ чалга ритми ”, както си прибавят множеството „ рапъри ” у нас и споделят, че това е регетон ”, сподели още Диона.

Относно тематиката на песента хубавицата изясни, че е много персонална за нея, макар че за нейно благополучие сега не претърпява това, за което пее лирическата героиня. „ Не съм в интервал на разлъка, просто това са нещата, които аз бих споделила, в случай че не съм с моята половинка. Казвам си – ще привикна да го няма, само че ще ми е гадно. Затова взех решение да го напиша в рими. Смятам, че има доста хора, които биха разпознали себе си не в облика „ аз съм неприятна кучка, вижте ме в този момент ”, а по-скоро в „ аз те обичам, а ти ме съобщи ”. Песента е написана по подобен метод, че да се отнася както към дамите, по този начин и към мъжете ”, разяснява някогашната звезда в риалити формата „ Вип Брадър ”.

Във видеото вземат участие нейната половинка, тъй като „ е доста хубав и се снима в музикални клипове ” и двама танцьори – брат и сестра, които да вкарат латино и афро детайли.

Планове


Иска дуети с Галена и 100 Кила


 18-kare-galena Планирам скоро да направя взаимен план с някои други реализатори, дори мисля да един от тях да е друг род. Не мога да скрия моя „ вкус ” към Галена – доста я одобрявам и тя го знае. Също доста съчувствува на 100 Кила. Към момента това са единствените хора в България, с които желая да създадем дует. За страдание към момента не групирам кураж да отида и да ги попитам персонално дали имат предпочитание да се включат в моя ария. Искам когато го направя, всичко да бъде на 100% квалифицирано и финансирано от моя страната, а от тях да се изисква единствено – „ ок, пиша този текст и ще вземам участие в това парче ”.

Не искам да ги наемам по никакъв метод с нищо. Искам нещата с тях да се случат на доста високо равнище, на каквото са те в музикално отношение. Засега не мога да си го разреша, само че ще пристигна и този миг – човек когато има предпочитание, намира и метод. Аз имам вяра, че ще се случи. Това разяснява Диона по отношение на проектите й за взаимни музикално планове с други реализатори.

Амбициозно


Два плана за два месеца


Две песни за два месеца е много амбициозно, изключително за реализатор в България. Още повече това е доста мъчно, защото аз сама финансирам моите планове. Това изясни рапърката Диона пред „ Труд ”.

По думите й вместо да си разпилява парите за нелепости, тя влага в бъдещето и кариерата си. Красавицата показа, че няма по какъв начин да се осъществен фантазиите й, в случай че не бъда упорита и не хвърля доста работа. „ Ако най-успешните реализатори пускат по към 2 песни на година, то аз би трябвало да издавам по 2 песни в тримесечие, с цел да ги настигна. Работя интензивно и още от другата седмица стартирам работа по идващия си план ”, сподели още Диона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР