Песента „Две очи разплакани” на трагично загиналата фолкаджийка Румяна разрева

...
Песента „Две очи разплакани” на трагично загиналата фолкаджийка Румяна разрева
Коментари Харесай

Камелия плаче за колежка

Песента „ Две очи разплакани” на трагично починалата фолкаджийка Румяна разрева Камелия в ефира на „ Гласът на България”. Баладата бе изпълнена от дует-Джулия и Магдалена от Благоевград, които се събрали около музиката. Днес двете даже разделят общ дом и имат упоритостта да създадат кариера с гласовете си. Те обаче бяха прекомерно неуверени в осъществяването си и не съумяха да продължат напред в конкуренцията.



Песента обаче върна 20 години обратно Камелия, която избухна в сълзи. Тя призна, че по това време тъкмо е била пуснала първите си шлагери и изпаднала в потрес от гибелта на колежката си. Михаела Филева незабавно прегърна разчувстваната менторка, а самата Камелия помоли публиката за схващане и призна, че не е очаквала да ревне в ефир.


Припомняме, че Румяна почина на 30 юли 1999 година в тежка автомобилна злополука. Изпълнителката имала спогодба с бащата на децата си Руси Андролов да ги остави да му погостуват в Казанлък, където той работел като музикант. Колата е карана от приятеля на певицата Любо – също фолк реализатор. При съдбовния случай на пътя Бургас-София, на километър източно от сливенското село Блатец, „ Фолксваген Голф “-ът се блъснал челно в микробус „ Фиат Ивеко “.

Точно преди да загине любимката на почитателите на фолка изпява тъжните песни „ Тръгвам си аз” и „ Без теб” (в памет на починала нейна приятелка). Като по знамение децата остават живи, а приятелят и Любо, който предизвиква злополуката, след месеци изпява сърцераздирателна ария.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР