Песенният рецитал Син на музите“ с обичания и ценен варненски

...
Песенният рецитал Син на музите“ с обичания и ценен варненски
Коментари Харесай

Палитра от емоции в песенния спектакъл на Арсений Арсов на Варненско лято“

 Песенният рецитал " Син на музите “ с обичания и скъп варненски тенор Арсений Арсов ще притегли меломаните, които търсят разнообразието на жанровите форми и палитрата от страсти. В концерта на следващия ден, 16 юли, в Градската художествена изложба клавирният акомпанимент ще е на Руслан Павлов, ще взе участие и Марина Винокурова - цигулка, а лидер на публиката в песенното премеждие ще е артистът Ивайло Христов. 

В концерта са включени произведения на най-големите немски майстори на сантименталната ария – Шуберт, Менделсон, Шуман и Брамс. Те разпростират своята музика, като разкриват прекарванията, пристрастеностите и споровете в човешките взаимоотношения, уловени от майсторите на поетичното слово. Арсений Арсов ще направи феновете съпричастни към това песенно благосъстояние с поддръжката на своите театрални съидейници. Заедно те ще покажат тези вокални и инструментални облици и сюжети, които са претворени гениално от композиторите класици и са се трансформирали в огледало на човешкия съкровен свят. 

Музикалната вечер е за всички, които търсят ексцентричното поднасяне на музиката с една подчертана артистична и сантиментална боя. 

Началото на рецитала на Арсени Арсов е от 19 ч.

 

Цените на билетите за концертите са от 5 и от 20 лева със специфична цена за учащи се и пенсионери - 2 лева

Билети за събитията от програмата на ММФ " Варненско лято “ 2019: за концертите - на касите на ФКЦ и онлайн на за " Опера в Летния спектакъл “ - на касите на Летен спектакъл, Опера Варна и онлайн. Продажба на билети в деня на събитията - на място преди събитието.

ММФ " Варненско лято “ е първият български фестивал, учреден е през 1926 година Член е на Европейската асоциация на фестивалите, притежател на лейбъла на ЕФФЕ ( " Европа за фестивалите, фестивалите за Европа “) за 2019-2020 и лауреат на ЕФФЕ за премиите на ЕФФЕ 2019-2020. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР