Песенният конкурс на Евровизия приключи, големите победители от Италия се

...
Песенният конкурс на Евровизия приключи, големите победители от Италия се
Коментари Харесай

Кокаин на Евровизия? Забъркаха победителите в конкурса в абсурден скандал

Песенният конкурс на Евровизия завърши, огромните спечелили от Италия се радват на успеха си, само че не съумяха да отпразнуват уместно, преди да ги упрекват в потреблението на синтетични опиати по време на грандиозното събитие.

На един от фрагментите се вижда по какъв начин вокалистът на група " Монескин " се навежда към ръба на масата, което незабавно породи подозрения, че той шмърка нещо. На видеото е видно, че двете ръце на изпълнителя са свити и се виждат над ръба на масата, а той в действителност поглежда под самата маса, тъй като член на делегацията му показва нещо там.



Коментарите в интернет заваляха след необичайно изглеждащите фрагменти, а пряк въпрос бе насочен от публицист от Швеция към Дамиано по време на конференцията на спечелилите след огромния край. " Изглеждаше като че ли шмъркаш нещо.Това кокаин ли беше на масата? ", пита журналистът. Дамиано Давид отговори, че различен член на групата - Томас е счупил часа под масата, поради което той поглежда надолу в краката си, с цел да види разпръснатите части.



Фронтменът на рок бандата изрично отхвърли спекулациите на част от феновете. Той без съмнение съобщи, че бандата е срещу потреблението на опиати и в никакъв случай не е прибягвал до тях. С останалите си сътрудници обявиха, че са шокирани от изказванията и са подготвени незабавно да се подложат на тест, който да откри дали са употребявали опиати.

Часове по-късно с публично изказване излязоха и от организацията, която стои зад провеждането на състезанието.

„ Наясно сме, че има спекулации към видеоклип на италианските спечелили на Евровизия нощес. Бандата изрично опроверга изказванията, а въпросният артист ще се тества непринудено откакто дойде вкъщи. Това беше поискано от самите реализатори още нощес, само че Европейският съюз за радио и телевизия не успяхме да го изпълним незабавно. Групата с техните мениджъри и делегация ни осведомиха, че не е имало опиати и обясниха, че е била счупена чаша, частите от която били събирани от артиста. Съюзът може да удостовери, че счупени стъкла са открити на място. Преглеждаме деликатно записите и ще дадем в допълнение информация, когато има такава “, оповестиха от Европейският съюз за радио и телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР