Песен, създадена по време на първия международен творчески лагер за

...
Песен, създадена по време на първия международен творчески лагер за
Коментари Харесай

Песен от Sofia Songwriting Camp влиза в албума на южнокорейките Twice

Песен, основана по време на първия интернационален креативен лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp влиза в осмия албум на една от водещите K-pop банди – Twice.

Парчето, което носи името “Rainbow ” е първият пробив на български създатели на корейския пазар. В основаването му като създатели вземат участие Михаела Маринова и Никол Канева от 4Magic, както и супер сполучливото шведско продуцентско дуо JeL – Alex Karlsson & Alexej Viktorovitch.

„ Едно от най-ценните неща, които върша за всички актьори на „ Вирджиния Рекърдс “ е да ги развъртвам и като създатели на музика. Много е основно да има повече реализатори в България, които пишат личните си песни, както и песните на свои сътрудници. Освен че това е паралелна втора кариера и източник на доходи, авторството ражда и вид самостоятелност, който е от голямо значение за всеки актьор. Песента е най-важният детайл в нашия бизнес и по тази причина сътворих първия креативен лагер за писане на песни в България Sofia Songwriting Camp ”, разяснява ръководещият шеф на „ Вирджиния Рекърдс “ Саня Армутлиева.

Междувременно второто издание на Sofia Songwriting Camp към този момент е доказано и ще се организира напролет на 2020 година Очаква се то да надвиши първото както по брой участници, по този начин и по имената, които ще станат част от него. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР