Персонализиран екземпляр за легендите, записали имената си със златни букви

...
Персонализиран екземпляр за легендите, записали имената си със златни букви
Коментари Харесай

Пуснаха специална пощенска марка 100 години волейбол в България

Персонализиран образец за легендите, записали имената си със златни букви във вековната история на най-успешния екипен спорт.

Специална пощенска марка " 100 години волейбол в България " беше направена и пусната в приложимост във връзка вековния празник на най-успешния екипен спорт у нас. Българската федерация по волейбол и Министерството на превоза и известията пуснаха неповторимата пощенска марка, с цел да помним имената на легендите, написали златните страници от вековната история на българския волейбол. Ценната марка демонстрира високия състезателен дух на българските волейболисти, пресъздаден в скок над мрежата, изобразен от художника Иван Кашлаков.

Марката бе показана публично по време на церемонията " 100 години волейбол в България ".

Персонализиран образец от филателното произведение получиха митове на българския волейбол - медалисти от олимпийски игри, Световни и Европейски шампионати. Имената им са изписани със златни букви да юбилейната пощенска марка.

Рамкирани лични марки са планувани и за всички именити волейболисти - медалисти от най-големите шампионати, които не съумяха да участват онлайн на специфичното събитие за вековния празник.

По време на церемонията " 100 години волейбол в България " беше почетена и паметта на всички български волейболисти, записали имената си в историята, които към този момент не са сред живите.

Имената на безусловно всички знакови фигури в стогодишната история на българския волейбол бяха изписвани в специфична мултимедийна продукция, а най-после бяха обединени от златната волейболна топка, волейболното игрище и образуваха специфичното лого за " 100 години волейбол в България ".

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев връчи специфична персонализирана марка за вековния празник и на формалните посетители, отпред с президента на България Румен Радев, президента на FIVB доктор Ари Граса, президента на CEV Александър Боричич и министъра на младежта и спорта Весела Лечева.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР