Персийският котарак на Гала, който носи нестандартното за домашен любимец

...
Персийският котарак на Гала, който носи нестандартното за домашен любимец
Коментари Харесай

Котката на Гала откачи и я надра по лицето

Персийският котарак на Гала, който носи ексцентричното за домакински любим име Баудолино, е напът да се трансформира в медийна звезда. Водещата на утринното предаване „ На кафе ” постоянно споделя в ефир любопитни случки, свързани с всекидневието на нейния четирилап другар. Преди време своенравният котак бе одрал по окото своята господарка и Гала цъфна в ефир с тъмни очила. Когато раната й взе да заздравява, тя се появяваше солидно гримирана, с цел да прикрие драскотината.

Във вторник русокоската за следващ път описа за премеждията си с непослушния Баудолино. Около коледните празници всяка година имали проблеми с украсата на елхата, защото котаракът се опитвал да се покатери по нея. Често опитите му завършвали със срутване на цялото дръвче и изпочупване на закачените играчки. Последната пакост на Баудолино била напълно скорошна. Персиецът забелязал в дома им тлъста муха и се задействал ловния му инстинкт. Животинката се засилила, подскочила нависоко, само че вместо да улови мухата, разпорил с нокти завесите на своята господарка. Гала напряко побесняла, само че половинката й Стефан я успокоил, че не е станало кой знае какво.

Баудолино попаднал в дома им преди 7 години. Котката на позната на Гала родила и тя се чудела какво да прави с пухкавите котенца. Дъщеря й Мари упорствала да си вземат едно от тях и по този начин в дома им се появил хулиганът Баудолино, кръстен на едноименния воин от романа на Умберто Еко, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР