Персиан Буков e новият мениджър „Бизнес операции за България на

...
Персиан Буков e новият мениджър „Бизнес операции за България на
Коментари Харесай

Персиан Буков е новият мениджър „Бизнес операции“ на Sanofi Pasteur за България

Персиан Буков e новият управител „ Бизнес интервенции " за България на бизнес подразделението за ваксини Sanofi Pasteur на фармацевтичната компания Sanofi.

Той ще дава отговор за създаването и осъществяването на бизнес тактиката на Sanofi Pasteur в България в унисон със заложените световни цели на компанията. Д-р Персиан Буков ще работи за затвърждаването на имиджа на компанията като виновен водач в региона на имунизациите, като ще подкрепя поддържането на работещи и партньорски връзки със здравните институции.

Д-р Буков има над 17 години опит във фармацевтичната промишленост, насъбран в мултинационални компании като Schering AG, Bayer, Teva и Sandoz. Заемал е разнообразни мениджърски позиции в България и чужбина в региона на маркетинга и продажбите. Ръководил е екипи и е разработвал и ползвал тактики, както за прескриптивни медикаменти, по този начин и за артикули без лекарско наставление.

Персиан Буков е приключил медицина в Медицинския университет в София през 1996 година, в следствие придобива магистърска степен по мениджмънт със компетентност „ Мениджмънт и бизнес администрация " в City University, в Сиатъл.

За Sanofi
Sanofi е световна биофармацевтична компания, отдадена да оказва помощ на хората по време на техните здравословни провокации. Ние предпазваме от болести посредством имунизациите ни, предоставяме новаторски лекувания, с цел да победим болката и понижим страданията. Ние сме по едно и също време до хората, страдащи от редки болести, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични болести. С повече от 100 000 чиновници в 100 страни, Sanofi трансформира научните нововъведения в здравни решения по света.

Компанията е водач по продажби в България, като заема 5-то място и 4-то място измежду новаторските компании в страната. Структурата на Sanofi включва пет световни бизнес посоки: „ Диабет и сърдечно-съдови болести ", „ Лекарства Обща медицина и бързоразвиващи се пазари ", „ Sanofi Genzyme ", „ Sanofi Pasteur " и „ Лекарства без лекарско наставление ".

В България Sanofi се стреми да увеличи качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до новаторски здравни лечения и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични артикули.
Sanofi, Empowering Life

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР