Пернишкият окръжен съд увеличи наказанието на шофьор, причинил катастрофа на

...
Пернишкият окръжен съд увеличи наказанието на шофьор, причинил катастрофа на
Коментари Харесай

Водач стори нещо ужасно на жена на АМ Струма

Пернишкият областен съд усили наказването на водач, предизвикал злополука на автомагистрала “Струма”. В. К. получи условна присъда от 8 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период вместо постановената от Районния съд в Радомир условна присъда от 6 м., заяви Струма.бг.

Инцидентът станал на 16 март вечерта, малко след разклона за радомирското село Долна Диканя. Водачката на “Дайхатсу” Г. Г. се движела в посока от София към Дупница. Било мрачно и дамата карала с към 90 км в час. Малко след разклона за Долна Диканя обаче автомобилът ѝ бил ударен откъм гърба от “Шкода Октавия” и тя се завъртяла няколко пъти на платното.

Веднага след случая от автомобила “Шкода” слязъл К., който нямал никакви контузии, и позвънил на тел.112, с цел да уведоми за настъпилото ПТП. Отивайки при другия автомобил “Дайхатсу”, видял шофьорката, която била легнала хоризонтално на задната седалка, като краката ѝ били в дясната част на колата върху газовата бутилка, а главата ѝ в лявата част – върху резервоара. Г. била в схващане и помолила К. да отвори задната лява врата и да я извади от автомобила, защото бил с газова уредба. Подсъдимият я изтеглил от колата и я положил да легне на асфалта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР